fredag 27. juni 2008

God sommer !

Min nye House doctor blomstervase, jeg ga den jeg hadde fra før( litt mindre til en venninne som ble kjempe glad) Da kjøpte jeg meg denne, som var litt større.

Liker så godt denne vegglyse staken....Den henger i entreen.


Liker så godt ting fra House doctor, her er en fin duk som jeg pleier å ha på spisestuebordet.(henger for øyeblikket på kjøkkenet)

Er veldig glad i orkideer, men det er en utfordring å bevare dem lenge.Men denne har blomstret med dobbelt så mange blomstrer dere ser her.Har hatt den i 6 mnd nå.( leeeenge)


Kjøpte noen nye lampeskjermer på Ikea forrige dagen.( 89 kr).Helt greie.

Og så vil jeg ønske alle sammen en god sommer !!!Vi reiser på ferie om 2 dg, dvs campingferie.Vi har kjøpt helt ny campingvogn og nytt fast fortelt( som står oppe hele året).Der skal vi bo alle 6 i ca 3 uker.Har handlet inn litt ting og tang og noen møbler og slikt.Så nå gleder jeg meg til å "innrede" forteltet vårt.

Jeg tar da ikke helt pause fra bloggingen, så tar dataen med oss.(he,he)

Vi håper på masse sol og sommer...

tirsdag 24. juni 2008

Min lykt

I dag viser jeg min lys-lykt, er veldig glad i den.Akkurat nå henger den i stuen .Den ble først hengt opp på kjøkkenet.
Etter et min mann skulle blåse ut stearinlyset i den en kveld, datt den i bakken og lokket over knuste.Stakkars mannen, han visste at jeg synes det var kjiipt, men,men.Slikt skjer og heldigsvis er den like hel ellers.Veldig fin å ha lys i om når stillheten senker seg mot kveld ....Her i stuen..


søndag 22. juni 2008

Detaljer fra vårt soverom

I dag viser jeg detaljer fra vårt soverom, er ikke helt ferdig med hele rommet-mangler litt lister og slikt.Derfor blir det bare små glimt her...
Håper dere har hatt en fin helg alle mann(damer).


Knagger og henger fra house doctor



Nattbordene slik de var før jeg malte
etter.....
Lampene slik de var før....
Jeg spraylakkerte dem hvit og kjøpte nye skjermer fra Riviera Maison





torsdag 19. juni 2008

Mitt vakre skap

I dag viser jeg mitt vakre skap. Noen har kanskje sett det før, men dette er mitt loppis funn fra danmark sommeren 05.Jeg betalte 200 kroner-helt utrolig.Den nederste delen av skapet skal visst være fra sent 1800 tallet.
Det er ikke malt av meg, men i opprinnelige farger med slitasje....

onsdag 18. juni 2008

Duker

God kveld i stuen til dere alle....
Vil vise min voksduk i dag, den er kjempe kjekk å ha når du har småbarn i hus( her er det nemlig 4 små "griser" )



Den er litt krøllete, men kan visst strykes på baksiden for de som har tid til det( he,he).

søndag 15. juni 2008

Soverom til 2 åringen vår


I dag viser jeg bilder fra baby- rommet. Rommet skal bli babyens( han er 1/2 snart ) etterhvert, men forløpig sover gutt nr 3 her( han er 2,5 år)


Her den stolte eier av rommet...

Nærbilde av gardinene som jeg sydde av ett sengesett fra Jysk.


Klesskapet som rommer finskjortene til alle 4 gutta



En søt blikk-hest.( passer godt mot veggfargen)
ett nydelig gammelt bilde jeg fikk av min søster( kjøpte det på loppis )
Ha en flott søndagskveld alle mann ( damer).


fredag 13. juni 2008

Litt forskjellig .....

Lys i kveld i lykten...nå er det kveld igjen...dagene flyr.Jeg prøver å nyte dem innimellom alt som må gjøres for at det skal gå rundt med husarbeid og ungestell.Holder på med noen småprosjekt når jeg har tid, maler nattbordene mine egghvite og skal ha noen porselensknotter på til håndtak.Kommer bilder fra før og etter-når jeg en gang blir ferdig....
Så litt bilder fra det som har evig verdi...nemlig barna...

Må jo bare ha med noen go natt bilder fra mine søte små...


Gutt nr 2 og gutt nr 4 koser litt før legging...

Stuen vår i kveld...

Her er min ørelapp stol, som egentlig skulle vært trekt om for lenge siden.Men det er såååå dyrt å få noen til å gjøre det-så jeg må vel prøve meg selv tilslutt tenker jeg.Den skal ha det stoffet som ligger på setet.( litt grovt beige farge)Vet ikke om jeg skal male armlenderne hvite ?

En flott lykt jeg fikk av min mor...



En nydelig engel...




En plante kasse utenfor ( kjøpt på mollys heaven i fjor)




Henge-petunia er så fint...

Ha en flott helg alle sammen, det er kjempe gøy å følge med på bloggene deres.Er innom mange hver dag.

tirsdag 10. juni 2008

Nytt/gammelt hus...


Takk for alle kjekke kommentarer på forrige innlegg.Vi har vært og sett huset nå i kveld......og det var nok desverre ikke så fint og koselig i virkeligheten som på bildene på internett.


Kjøkkenet var lite og stuen var liten.(mye mindre enn på bildene) Mange koselige rom/ soverom-men alt måtte bli pusset opp på nytt.De som hadde renovert for 2-3 år siden har bare "flikket" og ikke gjort skikkelig arbeid-så alt måtte bli revet igjen.Bortsett fra gulvene, de var skikkelig flotte og sjarmerende.Loftet med de 3 rommene var ikke isolert og det var ganske fuktig og rått der.

Så kanskje hvis vi ikke hadde 4 små unger og bare oss selv og tid og ork til å begynne å ta rom for rom hadde vi slått til .Men som sagt fristet lite slik det er nå.

Og hagen var mye mindre enn det så ut på bildene.Halve hagen på bildet var ikke med på tomten engang, og det gikk en traktorvei gjennom tunet som hadde slitt marken ned, den måtte være der.

-Som sagt det var ikke samme inntrykket av huset som jeg hadde på forhånd.

Så det blir nok bygging...

mandag 9. juni 2008

Hjelp, hva skal jeg gjøre ?

Dette huset står til salgs bare en liten km bortenfor den tomten vi skal bygge på.Og denne tomten er 500 km større og hagen er skikkelig koselig.Der vi skal bygge er på en topp og er ganske forblåst og bart landskap.


Vi kan antaglig få kjøpe dette for minst 1 mill billigere enn hva vi skal bygge for. Synes huset har potensiale jeg, men vi skal se på det i morgen.Vet ikke hva vi skal gjøre nå....eh Hadde jo så lyst å bygge og da.men hvis økonomien ikke strekker helt til så...