onsdag 6. august 2008

Dekkstol

Jippi, da har jeg fått tak i en slik dekkstol som jeg har ønsket meg i mange år.Den koster 2550 kr, men jeg fikk den selvfølgelig til halv pris 1225 kr.Ellers hadde jeg aldri kjøpt den.de er sååå dyre, men nydelige da-og deilig å sitte i .( når jeg sitter i ro noen minutter innimellom,he,he)
Synes alikevel det er i meste laget, siden vi har stramt budsjett, så mannen var ikke altfor blid.....men nå er det slutt på shopping på en stund.(kjedelig)
( ja, vi har ett fotball-mål i hagen, ikke fint å se på -men en nødvendighet med 4 gutter i hus ja )

Ha en fin sommer videre !

12 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Kjempelekker Hildegunn!
Ønsker meg en slik en jeg også, men må nok vente til neste år;)

ha en fin torsdag!

Blå-hvit samlemani sa...

Kjempemissunnelig!! Den var virkelig fin...

har også lyst på....

Unknown sa...

veldig fin, ønsker meg 2 slike jeg, så en på skeidar til 400 kr, men den var ikke fin i malinga så det ble hagebenk istedet.

Emmas Vita Hus sa...

Däckstolen är jättefin, har själv önskat mig en sådan, med lite mer övertalning här hemma så skall den nog bli min tillslut...Kram!!

Anonym sa...

Hei Hildegunn!

Takk for svar på benken :) De har mye fint på Azur, men jeg er nok aldri på rett sted til rett tid he he. Nydelig dekkstol du har kjøpt deg også :) Syns det går an når det er 50% hvis det er noe du virkelig ønsker deg og kommer til å bruke mye ;) så nyt de små pausene mellom bleieskift og barnestell. Du fortjener den! Du har en nydelig stil og stolen passer perfekt!

Hilsen Anette

Monica sa...

Kjempe fin,vet dem har på plantasjen til 750 kr! Tror jeg må ut i helgen å se,både plantasjen og jysk har 30 til 70 prosent!! og Ikea har 50 prosent.

Ha en fin kveld

lilleann sa...

Nydelig stol!!! Har selv sikklet etter en sånn, men har ikke til nå tatt meg råd til en slik, men når ting er på tilbud så er det jo artig å shoppe, å hvertfall når det er snakk om såpass mye penger du sparer!:) Flott,flott!!!
Ha en god helg, Hildegunn!

M.E.V. foto sa...

Kjempefin. Jeg har ønsket meg en slik lenge...Blir nok ikke i år heller.

Anneli sa...

Den var kjempefin <3
Alltid like koselig å besøke deg.
Du har det så koselig <3
Jeg ønsker meg to dekkstoler (i den litt lengre utgaven) til å ha på terassen.. men det blir nok ikke i år.Sommeren er jo uansett over, i alle fall her i nord.
Klem <3 og god helg!

Unknown sa...

dolabuy louis vuitton replica evening bags Source replica bags in uk good quality replica bags replica bags from china free shipping

sheastesl sa...

a0a73j8u45 u0y53y6l49 s0y07f5i48 p5c01e1p30 z8v04j7g09 h1h56q7p37

Anonym sa...

supreme hoodie
hermes birkin bag
jordan outlet