tirsdag 2. september 2008

Det nye huset-planløsning


1 etg

2 etg


Her er planløsningen vi har kommet opp med så langt.Har sikkert tegnet 4 forskjellige før-som vi har forandret på og nå til slutt tror jeg det blir slik.
Hva synes dere ? - er det noe vi ikke har tenkt på ? - vi har jo ikke bygget før, så vil gjerne ha råd om ting og tang....

12 kommentarer:

sa...

Alt ser utrolig bra ut! Sikkert deilig med vaskerom fra kjøkkenet. Store gode soverom og flott str. på badet oppe ;) Tenker dere gleder dere! Heldiggriser ;) Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Ser bare 2.etg jeg... Men synes den er skikkelig godt utnyttet og ikke noe dødplass. Store gode rom og bad.
Husker den opprinnelige planløsningen der og den var veldig rotete med mye dødplass.

Kjempebra!

Gunhild sa...

Det er et kjempefint hus dere skal igang med. Liker interiøret i det huset du har nå veldig godt. Har lyst til å legge deg til favorittlista mi.
Jeg er VELDIG interessert i planløsninger og jeg lurer på om jeg har kommentert en tidligere hos deg. Det er typisk meg å blande meg inn i sånne planer:)
Jeg har noen ting jeg synes du skal tenke over, og som du sannsynligvis også har tenkt på... Hva med å ha vaskemaskin og tørketrommel på loftsbadet? Plass til kjøkkenbord på kjøkkenet, eller har du ikke tenkt å ha det? Kan jo ha barløsning. Sikker på at det blir greit med døren mellom kjøkken og stue? Kommer vel stort sett til å være åpen. Hva med skyvedør? Eller ikke ha vegg her. Dør mellom gang og stue burde ligge symmetrisk mellom inngangsdør og midten av stuevindu. Huset oppleves jo ellers veldig symmetrisk. Skjønner at det da blir konflikt med peisen. Ville likevel ha prioritert å få det til.
Badet nede trenger ikke være så stort og likevel få plass til funksjonene.
Lykke til!!!

mali-mo sa...

Ser ut som om det blir et kjempeflott hus! Skal bli spennende å følge med videre i prosessen ;)

Likte så godt rommet under her!

lilleann sa...

Det ser kjempebra ut!! Også ser jeg to dobledører inne...åååh...dobbelglass dør er noe jeg drømmer om, men har ingen plass å ha det :(
Gleder meg til å følge med videre på hus prosjektet deres, for det blir bra det vet jeg :))

Torill sa...

Kor mykje har dokke endra på tegningane iforhold til den foreslåtte? Såg ikkje noko bod der, men kan vere eg har oversett det. Er det draumen om å trekke seg tilbake som gjer at du har veggar mellom tv-stove, stove og kjøkken? Ikkje dumt sikkert, du har jo fire gutar som etterkvart blir større og får mykje vennebesøk. Likar kjøkkenøy. Dette er spennande. 17.september får vi svar på kva Formannskapsmøte meiner om vi får tomt eller ikkje der vi har søkt. 10 mnd har det gått til no. Håpar eg sit med plantegningar i hendene ein dag, eg og.Gleder meg til å sjå i bloggen din vidare.

gamlamejeriet sa...

Ville bara tacka för kommentaren. Det värmer verkligen, för jag har precis börjat (i augusti)och vet inte riktigt vad som är bra och inte. Jag hade faktiskt redan hittat er blogg och följer den regelbundet. Den är jättehärlig, med många vackra bilder. Nu blir den väl kanske än mer spännande med nya husets tillkomst....Det ser jättefint ut!

Anonym sa...

Hei

Jeg har fulgt med den flotte bloggen din en stund. Synes huset er kjempefint!

En ting som jeg angrer på er at vi har trappen på samme plass som dere i 1. etasje. Veldig kjedelig når det er regn og snø ute. Blir som regel veldig vått rett foran trappen :( Men du har kanskje tenkt å bruke vaskerommet som inngang til slike dager?

Lykke til!

yanmaneee sa...

balenciaga sneakers
michael kors
kyrie 3
air max 90
nmd
yeezy 500
moncler
yeezy
balenciaga shoes
nike vapormax

stilee sa...

visit this site v1a06n6q50 best replica bags replica bags blog replica bags uk hermes fake p8p95u3a76 replica bags for sale joy replica bags review hop over to this site m7v06a5z06 replica bags in delhi

Unknown sa...

w3p31q6a29 z0c19t4n70 b2z15r2i76 t5y43j5x84 g2y83d4s76 c0m15i7g66

Unknown sa...

7a replica bags wholesale t82 r6p07g6w26 good quality replica bags y92 u5z95j2z35 replica ysl bags w44 a4z40t7x75