tirsdag 7. oktober 2008

Tapeter og gardiner ( nye huset)

Tenkte bare å vise litt hvilke tapeter jeg har tenkt å ha i nye huset.
Det er ikke bestemt enda.Men har sett på følgende...

Her er slike gardinstenger jeg ønsker.Enten slike som her eller make i hvite.
Liker så godt disse spydene:


Her er to av fondveggtapetene som jeg har sett på til barnerommene:Her er ett bilde hentet fra stuen til en kjempe flink dame jeg kjenner fra NM(nybaktmamma), den har jeg tenkt på til stuen...


Enda en barneromstapet:
Hadde denne vært fin i stuen, eller er blir det for stripete...Eldstegutten på 7 år har så lyst på denne på ene veggen på det store 19 km soverommet/lekerommet....


Noe lignende denne ønsker jeg meg på soverommet vårt, egentlig en som er enda mer snirklete-noen som har sett noe lignende...da blir jeg veldig glad !Ja, det var litt tapet-ideer.
Hvis noen har noen lignende tapeter de vil tipse om, så må de gjerne vise meg en link til den.

De fleste av disse tapetene er fra Sandberg tapeter.
( ikke den fra nm-damen )

Ha en fin kveld kjære venner-dere er til stor inspirasjon når det gjelder det nye huset vi skal bygge...

14 kommentarer:

Laila sa...

SKulle tro det var du som var på butikken i dag. Jeg har nemlig bestilt 10 ruller av Murogro Classic (samme som Cecix har) til en kunde i dag. Den er nydelig! Og så er den i ruller på 70 cm, så det blir ikke så mange skjøter som tapeter med vanlig bredde. Den øverste tapeten er også kjempefin, og de spydene da!
Jeg skal kikke litt på jobben i morgen etter lignende tapeter, jeg husker nemlig ikke hva alle bøkene heter og hvem som har de. Men jeg vet at både Borge(Borås) og Fantasi har stiltapeter. Eiffinger har også masse fine tapeter, så jeg skal se litt hva jeg finner.
Ytterdøren vår er i farge S 8010-b10g. Jeg er veldig fornøyd med den.

Ps, rart at du ikke har kommet inn, har invitert deg tre ganger nå... Kanskje noe har vært feil med blogger?

Laila sa...

En tapetlink du kan titte på. Trykk deg inn på find it fast, så kan du søke på farger, stiler, merker o.l: http://www.wallpaperdirect.co.uk/

Astrid sa...

Det er så kjekt å fylgje med på prosessen med det nye huset!
Tapetane du viser her er alle fine, du har ein gjennomført stil! Tapeten som 7-åringen hadde lyst på til rommet sitt var artig og spesiell, eg hadde sansen for den! :)
Det er tre-fire år sidan vi var midt i byggeprosjektet vårt, den gongen hadde eg ikkje så klare meiningar om alle detaljar som eg sikkert ville ha hatt i dag. Men det er vel gjerne slik at ein vert meir kreativ og løysingsorientert for kvart byggeprosjekt ein er med på?
Neste år er vi kanskje klar til å fortsette med "byggetrinn 2", dvs grave ut kjellaren og bygge på frambygg med ark. Då får vi meir plass, det kan vere godt når ein skal huse 6 ungar med etterkvart eigne rom:)

Guttemamma sa...

God kveld!
Synes det er herlig at tapet har kommet tilbake. Vi har en tapet på soverommet som jeg fortsatt elsker,seks år etter at vi bygde huset. Hvit med sølvaktige prikker, prikkene er samlet i "klaser" så hele tapeten er ikke prikkete altså. Tenker den minste lille detalj i deres nye hus er håndplukket-gøy. Men jobb er det jo..., og med fire små karer:-)

Liv Elin sa...

Nydelige tapeter ! Jeg liker også veldig godt den som Cecix har i stuen sin!
Jeg gleder meg til å se hvordan dere får det i deres nye hjem - blir sikkert kjempeflott ! :)

Og sikkert kjekt for eldstemann å være med på å bestemme hvordan rommet hans blir !

Ha en fin kveld videre!
Hilsen Liv fra Husrom & Hjerterom

ENGEL sa...

guirmalla,her var det masse fine tapet!uansett hva du ender på er jeg brenn sikker på at det blir vidunderlig vakkert!

Anonym sa...

Flotte tapeter du viser. Sandberg er min yndling når det gjelder tapet leverandører. Jeg har jobbet på butikk som selger tapeter, og jeg elsket å se de permene.

lilleann sa...

Hei! Jeg har faktisk ikke "tenkt så langt", ang. å få gardinene mere til siden. Jeg har 2 gardinstenger pk. jeg har brukt over det vinduet og døren pga. det ble for lite med en, så vips, nå har jeg dregd den enda mere ut og ja det ble jo mye penere!!! Tusen takk! ;)
PS: Flotte tapeter!!! Liker også Cecix stue. Tenker selv en ala slik tapet i kjellerstuen, men i en litt grå nyanse...vi får se ;)

Ha en fin dag videre :)

Karen Klarbæk sa...

Hvor er det dejligt at følge med i planerne for dit nye hjem.
Fine tapeter du kigger på.
Glæder mig til at se hvad du vælger når det er alvor....

Karen

Liv Elin sa...

Hei igjen !:)
ja , badet ble bra tilslutt - men det tok jammen tid også , når vi tok litt nå og litt da....Men det vet vel du alt om som har 4 små selv ! ;)

Ellers vil jeg gi deg en liten ting , som du finner inne på bloggen min ! :)Inspirerende og koselig blogg du har !:)

Klem fra meg

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Mange fine tapeter du har funnet :o)

Anonym sa...

Nydelige tapeter! :) Likte veldig godt de med stjerner til barnerommene. - Tanja

mali-mo sa...

Åååh, den tapeten sønnen din ville ha, med båtene, den MÅ du velge! Kjempeflott!!!! Og den mamma-forum-tapeten var utrolig flott, er noe slikt den ene typen jeg har vært på utkikk etter. Og den du etterlyser som mer snirklete utgave er det samme jeg kikker etter, men jeg får ikke ti då gjære noe mermed tapet nå før eksamen er unnagjort ;)

...og kjøkkenet er jo også en jobb fra å være ferdig...nå begynnernekkeren å forsterke bjelkene imorgen og da blir det legging av nytt gulv neste uke...åååå så gøy!

Fokus-fokus, hehe.

yanmaneee sa...

curry 6
supreme clothing
jordan shoes
off white nike
stone island outlet
curry 7 shoes
off white shoes
supreme clothing
kyrie 6
kd 12