lørdag 22. november 2008

Rødt til Jul

Har så smått dratt frem noe juleting.
Måtte bare gjøre det, kom i slik julestemning i dag med all denne hvite snøen...
Synes rødt er veldig fint til jul, hvis du ikke har for mye av det da.Ikke alltid julepynt får henge i fred her i huset, nei....Her er en fin krukke som jeg kjøpte noen år tilbake.Har den fremme hele året, men når det ikke er jul-snur jeg den med skriften andre veien.
Ønsker dere alle en god helg og nyt vinter-været !!

12 kommentarer:

ENGEL sa...

så koselig!jeg må også ha litt rødt

Guttemamma sa...

Føler at "alle" har fått snø i helgen,jeg vil og ha...! Rødt må det være til jul,har du sett benken min...? Den fine røde lysestaken du har på det koselige kjøkkenet ditt har jeg kjøpt jeg og. Valgte hvitt etter mye om og men.Ha en fin lørdagskveld!!

silje-sin sa...

Så fint dere har det! Jeg synes også det er veldig fint med rødt, blir liksom ikke jul uten for meg! Tenkte å begynne å pynte litt til uka jeg. Må ta det litt etter litt hvis jeg skal rekke alt jeg vil ha gjort! Ønsker deg og dine en flott helg! klem fra silje.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Kjekt å se noen juleting her på bloggen din. Artig med julekrukka som du kan snu med årstiden ;)

Tenk at det er 1. søndag i advent neste søndag!! Det kommer fort nå!!

Cathrine Aksnes sa...

det er så utrolig koselig å ta frem litt julepynt. Og du leverer til forventningene som alltid;)

Prinsesse Elin sa...

Å så lekkert du har det. Jeg er stor fan av slike røde klatter rundt forbi i huset jeg. Ikke for mye men akkurat passe liksom. Ha en fin fin søndag:O)

Mitt hvite hus sa...

Ååå så koselig du har det på kjøkkenet ditt=)

ja det nærmer seg fort nå. Kos deg med pyntingen=) Klem Kerstin

Unknown sa...

Hei Hildegunn
Her begynner det virkelig å bli julestemning. Jeg ser at barna hjelper til også... dette er ikke alltid en lett tid for barn, vi har det jo så travelt.
Selv skal jeg prøve å kose meg og nyte hvert øyeblikk... det tenker jeg hver adventstid, men det blir sjeldent sånn.
Fortsatt god uke til deg!
Klem...Ellen

charm design sa...

ser ut som gutten din også likte det røde hjerte,,,,
så utrolig lekker klokken din ble,grattis med den.

Anonym sa...

Ser du er igang med julepynting.Så fine detaljer også er det veldig fint med rødt hos deg. Koslige bilder.

Anette {foreldremanualen} sa...

Er det voksduk du har på bordet der? Veldig lekkert.

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品