torsdag 16. september 2010

dagens bilder NIBs utfordring stue


Ja da var det litt stue utfordring på gang, jeg har ingen nye bra bilder frs stuen/tv-stuen vår så det blir med dette bildet jeg tok i september.
Vi har en tv stue som er en del av stuen, men avdelt med dobbel glassdør.
Utrolig greit med mange små-barn i hus og når vi har besøk.

Her er bilde fra vår tv stue, og med dette deltar jeg i NIbs stue- konkurranse !

8 kommentarer:

Merethe sa...

Det var slettes ingen dum tanke, det ville jeg ha gjort Hildegunn!! Kappene med mellomverk passer sikkert supert inn på kjøkkenet ditt, der du har åpne hyller og nostallgisk stil :) Lykke til, det blir uansett fint- alt du gjør ;)

klem merethe

Tove sa...

Hei hei
Lekkert!
Ha en fin kveld
Klem Tove

Camilla`s Castle sa...

Fine bilder! Nydelig hjem:)
Blonder passer sikkert veldig bra på kjøkkenet!
Ha en finfin kveld.
KLem Camilla

Creative By Helena sa...

De kappene med mellomverk var kjempe fine, ikke strilete oppheng i det hele tatt, heller litt mer morderne ;-) Og kjempe fine bilder av tv-stuen, gleder meg til å se gardinene og til å komme på besøk til deg i morgen. Og ta symaskinen med tilbake:-) Klør i syfingrene her:-)

LIVS LYST sa...

Hei Hildegunn!

Å så koselig hilsen fra deg! Tusen takk. Og så kommer jeg inn her og ser bare vakre ting. For et hus dere har fått! Så flinke. Og rommet til den ene gutten deres, med den grønne sengen: smashing! Og ikke bare det, stuen og soverommet og UTSIKTEN fra balkongen der oppe!!! For et sted dere bor! Så nydelig!

Nyt dagene og unn deg selv noe på H&M av og til ja! ;O)

Liv

Marit sa...

Hei!

Ingen dum ide, det er jo veldig fint med kappe på kjøkken!

God helg til turbomammaen!!

Maritklem

Anonym sa...

Sånne kapper er helt super fint altså.... jeg har sånn selv, kjøpt på loppis i sverige, dem var ferdig sydd med løpegang, til den nette sum av 80 svenske. LYKKE! Jeg har hengt dem i stua å digger d... gleder meg allerede til å få opp adventstakene, hihi. Men dem er nok superfine å ha på kjøkkenet også... lykke til.

Hilsen fra Sarpsborg

Unknown sa...

this article check out the post right here visit this site right here try this click this over here now visit this site right here