lørdag 3. august 2013

God sommer fortsatt !Noen sommerbilder tatt hos oss, her går dagene fort og vi jobber med nytt gjerde rundt tomten vår...bilder og mer oppdt kommer..
Også til manges glede kanskje..jeg har gått tilbake til den mer klassiske gamle stilen !!! ble fort lei for mye retro..  klem Fra hildegunn 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg å se bilder!
Fortsatt god sommer til deg også!

Kristina, nord i bygdo sa...

Hei, så kosleleg med eit livstegn i frå deg :) Herlig liten gut du har, og kjempeskjønn i den hekla underbuksa. Likte så godt tørkestativet du har i hagen. Takk for idèen. Spennande med stilendring igjen. Går jo fint an å kombinere litt og?! Men den klassiske stilen passer jo veldig godt til huset dåkas. Sjølv er eg mest på den sistnevnte, men synes det er kult ed litt retro innimellom. Fortsatt fin sommar til deg :)

Anonym sa...

Så nydelige bilder - og for en skjønnas.. <3
Jeg må jammen si jeg ble ekstra glad da jeg så du hadde gått tilbake til den gammeldagse stilen - var liksom mer DEG (du har et litt sånt gammeldags romantisk utseende - ja misforstå meg rett !!! og huset kledde det sarte ;)
Har fulgt deg ganske mange år nå, da vi har sønner på samme alder - min blir 4 imorgen :)
Gleder meg til neste oppdatering etterhvert - stor klem fra anne
rogaland

Anonym sa...

For en nydelig liten gutt du har! Gleder meg til å se fortsettelsen på din klassiske stil, den kler huset ditt så godt :) :)

Fortsatt god sommer!
Mvh Maria

Anonym sa...

Herlige bilder, og herlig baby!!!

Når det gjelder stil tror jeg det er lurt å være trofast mot seg selv og det man liker. Man kan ofte bli påvirket av andre, men i lengden bør man følge hjertet og mageføelsen sin.

Selv har jeg kommet frem til følgende lsning på stil: Jeg kjøper ikke noe som jeg ikke synes er veldig pent. Går det uner "kult" slipper det ikke til ;)

Klem Astrid

Anonym sa...

Hei! Ja har alltid likt den gamle stilen som du har...så kjekt at du holder på den :-) Så nydelig minstemann er :-)

Mvh Linn

mali-mo sa...

Du, bare tenkte. Kan ikke du være så snill å lage et gjerde-innlegg, når det passer? Litt snekkertips fra mannen, og bilder av hvordan det er satt opp? Har så lyst å lage meg gjerde her på stupet vårt, men er jo helt grønn (jeg altså, ikke gjerdet, det skal være hvitt haha) . Bare et ønske fra meg ;) Har dere kanin ennå forresten?