mandag 9. juni 2008

Hjelp, hva skal jeg gjøre ?

Dette huset står til salgs bare en liten km bortenfor den tomten vi skal bygge på.Og denne tomten er 500 km større og hagen er skikkelig koselig.Der vi skal bygge er på en topp og er ganske forblåst og bart landskap.


Vi kan antaglig få kjøpe dette for minst 1 mill billigere enn hva vi skal bygge for. Synes huset har potensiale jeg, men vi skal se på det i morgen.Vet ikke hva vi skal gjøre nå....eh Hadde jo så lyst å bygge og da.men hvis økonomien ikke strekker helt til så...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Åh for et flott hus!!!! Skjønner du har et vanskelig valg her ja... Men kan jeg spørre om det er gammelt huset? Vi har holdt på og renovere huse vårt og har en god del erfaring med gamle hus...Kan jo kanskje gi deg noen tips?

Vennlig hilsen Natalie :)

Ingerine sa...

Først vil jeg takke for linken hit som du ga meg på NM. Du har absolutt en koselig blogg som jeg garantert skal følge med på! ;-)

Dette huset virket spennende!
Koselig eldre hage og kanskje hus med sjel og stort potensiale? Men så har du drømt om å skape ditt eget... Skjønner godt at dette blir vanskelig.
Gå på visning med åpent sinn og ta det derfra. Resultatet blir garantert bra, for du er virkelig dyktig på interiør!

Anonym sa...

Ja ok, har jeg vært deg ville jeg ha fått med meg en snekker eller en som virkelig kunne slikt for å se på det :) Lykke til uansett :)))

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Ja vi kjenner ham som har taksert huset, og skal nok snakke mer med ham hvis det blir kjøp.Jeg bare tenker og tenker på dette her...

MiaMaria sa...

Hej!

Men detta huset är ju så läckert, säkert lika snyggt inne också....

KAnske du vill bygga nytt och få allt precis som du vill och det är ju inte alls dumt...eller ett gammalt med lite charm. Stort är ju detta också.

Detta kan inte vara en lätt fråga...du får kika på det och bestämma sig efter det....vackert är det iallafall!

HA det så gott Hildegunn och lycka till med valet!

krinkelkroken sa...

Heisann Hildegunn:)

Tusen takk for award!

Jeg likte det huset du viser her, men ser jo også fordelen med å bygge...men en gammel hage er gull verdt synes jeg;) Og vind er absolutt noe å tenke på, vi bodde rimelig forblåst til der vi bodde før, og det gjør jeg ALDRI igjen!

Jeg liker veldig godt den typen hus du viser her, sjarmerende;)

Lykke til på visning og husk å holde oss oppdatert, spennende:)

Ha en fin dag!

Bestefars Verksted. sa...

Oiiii,forstår godt at du er i tvil,ja.......dette har jo et kjempepotensiale,ingen tvil om det !!! Og den hagen kan nok bli et godt sted å være,den også......!! Hadde nok ligget søvnløs,hadde jeg vært deg,for dette er ikke lett,nei.... men prisen spiller selvsagt en viktig rolle,og det må vel sikkert restaureres en del. Lykke til iallefall,og fortell oss gjerne hva dere finner ut.....koselig å følge med på dette :) Ha en flott dag :)

Anonym sa...

Kjempeflott hus! Skjønner godt at du er i tvil. En gammel hage er kjempekjekk å ha. Og det er en sjarm i gamle hus som man ikke får med et nytt. Bor selv i et gammelt hus :) Lykke til med valget

Anonym sa...

Dette var et hus med sjel. Nydelig sted. JEg tror ikke jeg hadde vært i tvil ;-)

Lykke til med valget.

Klem astrid (Trixie fra nm)

Fru Fjeldhammer sa...

Det så utrolig koslig ut det huset der!! Lykke til med valget... tror jeg ville valgt gammelt istedefor forblåst... *S*

krinkelkroken sa...

Heisann
Hvordan gikk det på visning?
Så huset på FINN nå, likte det kjempegodt, har jo absolutt potensiale! Størrelsen på huset og og tomten er jo topp;)

Ha en fin kveld!

Laila sa...

Er det mye å gjøre med det gamle, da?

Få iallefall med dere en snekker for å se på selve huset.
Spør hvordan det elektriske er, og røropplegget.
Er det gammelt, kan det være modent for utskifting snart. Og da kan det fort bli dyrt...

Et gammelt hus med sjarm og ikke minst en gammel hage er jo ikke å forakte, men det kan bli både mye arbeid og penger. Bygger dere nytt, tar det lang tid før dere må begynne med de virkelig dyre renoveringene iallefall.

Jeg elsker gamle hus, men vi har renovert et, og selv om vi fikk det bra (vi skiftet ut elektrisk, rør, alt i vegger og tak unntatt "annenhver" stender. Det eneste som er gammelt på det huset nå, er grunnmuren, "annenhver" stender, litt av taket, og etasjeskillene), så ville jeg ikke valgt et gammelt mot et nytt, dersom ikke det gamle var ganske up-to-date, hvis du skjønner. En million mindre i lån er jo ikke å forakte, så dersom huset er i god stand, og gjerne med nytt bad, kjøkken, elektrisk og røropplegg, ville jeg valgt det gamle.
Men er det mye som må (eller dere bare vil) forandres på, ville jeg heller bygget et nytt og fått det nøyaktig som jeg ville.

Vind er det her også, men vi skal sette opp levegger og murer, så det går nok bra. Men jeg har alltid bodd i havgapet, og er vel vant til å finne ly...

yanmaneee sa...

off white x jordan 1
yeezy shoes
jordan 11
steph curry shoes
golden goose
kd13
balenciaga
yeezy shoes
yeezy shoes
off white shoes