tirsdag 24. juni 2008

Min lykt

I dag viser jeg min lys-lykt, er veldig glad i den.Akkurat nå henger den i stuen .Den ble først hengt opp på kjøkkenet.
Etter et min mann skulle blåse ut stearinlyset i den en kveld, datt den i bakken og lokket over knuste.Stakkars mannen, han visste at jeg synes det var kjiipt, men,men.Slikt skjer og heldigsvis er den like hel ellers.Veldig fin å ha lys i om når stillheten senker seg mot kveld ....Her i stuen..


6 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så koselig lykt du har!
Ja man blir ekstra gled i enkelte ting man har. tenker meg at den gir en fint skinn en kveldstund ved bordet å slapper av:=)

Vakkert Liv sa...

Sååå koselig dere har det. Skulle gjerne hatt en slik ungeflokk, men med kjære medspiller er dessverre ikke enig. Så da ble det med to: en av hvert kjønn.
Kjempflott blogg!!

Jennyshemochharmoni sa...

De där lyktorna har jag alltid gillat! Skulle verkligen vilja ha en! Jag måste nog hålla utkik efter en ;) Om du inte får tag i tidningen (drömhem och trädgård) så kan jag skicka en till dig om du vill ha den :) Det löser sig! Ha det så bra! KRAM

Anitas hus sa...

Å her var det koselig. Kjempe fin blogg, nydelig hjem og skjønne unger:)
Lykten var også kjempe flott, trist at toppen ble knust da, men det er jo sånt som skjer.
Ha en fin dag!
Klem:O)

Anonym sa...

Ååh ,den lyktan är jättefin!
Jag har också länge tittat på en sån och skulle vilja ha en!

mali-mo sa...

Koselig lykt, har faktisk lurt på å kjøpe en lignende jeg også. Ja, man blir jo litt glad i tingene, kanskje fOR glad i de tenker jeg iblant. Jeg hadde en gammel løveblomsterpotte som ble knust ved et uhell nå i vinter. Var litt trist i etpar dager jeg da rett og slett!