fredag 23. januar 2009

ikke så mye interiør

Hei,lenge siden sist nå.
Har ikke akkurat så mye interiørbilder å by på for tiden.
Det går mest i barna.
Her er vår gutt nr 2 som fylte 5 år for noen dg siden.
Her er han på selveste bursdagen.

De 3 minste står i vinduet og venter på besøket.


Og her er hele "rampe-gjengen" samlet for å leke og hoppe i saccosekken...


Det var litt av hva som skjer her for tiden.
Ha en god helg !!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere med 5åringen! Har stor forståelse for at det til tider blir liten tid til interiør. Heldige unger som er øverst på mamma sin prioriterings-liste.Jeg skal til søsstevnet jeg og. Tar fly torsdag formiddag, så det blir jo en liten husmor ferie det. Gleder meg veldig.
Klem fra signe.

Etiopia + India = sant:-) sa...

For en flott gjeng du har Hildegunn! Gratulerer med spiren i magen. Spennende! Du har utsøkt interiør smak. Jeg har make barneseng som gutta hopper fra på rommet til min prinsesse. Spørsmålet er bare når vi får henne til å sove der...;-).
Ha en fin helg.

Hilsen Camilla T

Ludoland sa...

jeg datt bare innom her jeg... for en fin blogg du har, og for en utrolig fin gjeng med gutter. sjarmtroll hele gjengen. Ha en nydelig helg.

Charlotte sa...

Å, for noen herlige barn du har! Og en utrolig flott blogg! Er det greit om jeg linker deg i bloggen min? Så blir det enklere å komme på besøk igjen...
Ønsker deg og dine en fortsatt fin helg.
Hilsen fra Charlotte

Mitt hvite hus sa...

HeiO=)

For en herlig gjeng du har. Disse flotte barna kan du være stolt av. Gratulerer med 5 åringen:O=)
Klem Kerstin

Den gode feen sa...

God kveld i stova :) Godt å sjå at det er fleire enn meg som har mindre tid til interiør og bloggen nå om dagen. Fantastisk skjønn guttegjeng de har, og gratulerer med ein nykommar på veg! Kjempespennande :) Ha ein flott lørdagskveld og ei fin helg, klem frå Linda

silje-sin sa...

Du har virkelig noen skjønne gutter! Tenker det er full fart hos dere:) Ha en fortsatt god helg! klem fra silje.

Veronica sa...

Herlige gutter du har! :-) Er ofte innom siden din, men har ikke lagt igjen kommentar før tror jeg. Liker bloggen din godt!
Gratulerer med ny bebis på vei! :-)

Drømmen om en eplehage sa...

Koselig å få litt nytt fra deg igjen!
Gratulerer med 5 åringen. Skolegutt til høsten han da... Det blir vel stas tenker jeg.

Her blir minstemann 2 år på torsdag. Jeg er i sjokk og skjønner ikke hvor tiden ble av. hihi.

Hvordan er formen?
Magen vokser vel og snart ha du 5 barn, Hildegunn. For en fantastisk velsignelse!

Håper dagene er gode
Klem

Silje sa...

Gratulerer så mye med 5-åringen. Du har noen herlig gutter!!

Og gratulerer med den lille spiren i magen.

Han en flott uke som kommer!!

Anonym sa...

hei hei jeg har skrevet melding til deg på facebook men sier det her og at bloggen min er slettet. Takk for tiden her inne.Snakkes!
Klem fra SIGNE.

Liv Elin sa...

Grattis med overstått bursdag i huset ! Hihi - smiler alltid når jeg se de herlige guttene dine ! De har det sikkert kjempekjekt sammen !

En flott onsdagskveld til deg Hildegunn !

Fotballmamma sa...

Så det er mulig ja. Ha fire rampegutter og et nydelig hjem! Imponert over at det går ann å få så mange barn så tett. Vi har bare to gutter, og syns det er mer ennn nok! Koselig blogg, ha en fin kveld.

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品