torsdag 11. september 2008

Baderoms- ideer til det nye huset...

Her tenker vi og grubler på hvordan alt skal bli i det nye huset.Jeg spent på hva vi til slutt ender opp med da lommeboken sette nok en stopper for mye jeg ønsker.Men det går jo ann å lage det noen lunde rimelig og fint og praktisk samtidig eller ? ( he,he)
Jeg har veldig gjerne lyst på sjakkmønstret badegulv i sort/hvitt.Samtidig er jeg redd jeg blir lei det og at det blir for voldsomt.(badet er på 12,2 km oppe og nede på 5,7 km)
Men noe lignende dette gulvet, bare ikke helblanke:


Dette blidet er hentet fra bloggen til "me and Molly".(håper det er greit jeg legger det ut) Her er slike mursteinsfliser ( jeg vil ha helblanke )jeg ønsker på veggene, bare med hvit fugemasse så du ikke ser så godt fugene.Badekaret er også liknende slik jeg ønsker.DE koster rundt 10-12 tusen minus blandebatt.( ca 2000 kr)


Her ser dere hvite fliser lagt forskjøvet ...Slike lamper som på bildet her ved siden av speilet blir det sikkert.Også går vi nok for enkel hvit innredning ( Flåren servantskap og servant fra Ikea.)
Resten av innredningen kommer til å gå i enkelt hvitt, tror "flåren" høyskap og håndkleskap (fra Ikea )kan bli litt for søtt når jeg skal ha sjakkgulv og mursteinsvegger...eller hva synes dere ?
Så det var litt ideer fra meg, må bare komme med forslag ideer dere også.Synes det kjempe greit med andres synspunkter.Good or bad...
ha en fin torsdag alle mann ( damer) !

10 kommentarer:

Emmas Vita Hus sa...

Vilka underbara bilder! Vi har just gjort färdigt vårt badrum så nu återstår bara lite lister och píffning. Stilen går i vitt o vintage så välkommen in och kika i min blogg - skall försöka lägga ut bilder så snart jag kan. Kram Camilla

Laila sa...

Nydelige bad.
Ang hvitt og svart sjakkmønstret gulv, er det jo klassisk. Jeg ville nok ikke blitt lei av det fort. Grunnen til at vi ikke har det, er at det var den ENE tingen mannen min ikke likte av det jeg hadde å foreslå. Så da ble det beige marmorit sliser på oss. Jeg er godt fornøyd, det er nøytralt og lunt, samtidig som de er herskapelige siden de er blanke.

Ang søylene, synes jeg du skal ha de runde, dersom det er de du liker. Du har runde balkonger, og bunnen og toppen på søylene er firkantet, så du skal ikke være redd for at det ikke blir bundet sammen. Det blir veldig bra. Gleder meg til det tar form.

Anonym sa...

tit tit her er jeg igjen...jeg er enig med deg at ting kan bli flott selv om vi gjerne må ty til rimligere løsninger. jeg føler du er i ferd med å bygge drømmehuset mitt. vi har bestemt oss for å selge huset vårt. vi har bare tre små rom , min kjære bruker ene rommet til kontor nå etter han fikk seg ny jobb. så da har vi bare to små rom på fem personer. vi tenkte lenge å bygge mer på, men da vil huset koste oss like mye som et nytt, vi har bestemt å heller kjøpe et hus med mer rom . prøve å få et litt rimlig hus. så bor vi i det til vi har fått ferie leilighet på verdens beste sted. så blir det gjerne nytt etter det ,vist ikke vi finner allerede noe no som er greit da.så da er det snart på den igjen med litt oppusing. jeg syns det er helt topp.men det er ikke mye hus til salgs her,så det tar nok sin tid da.

mali-mo sa...

Ja, jeg også synes det er så kjekt å få litt inspill og tips og tanker fra andre. Føler iblant at jeg ser meg "blind" på en løsning, og da spretter ikke nye gode ideer frem ;)

Jeg er også svak for sjakkmønstrede gulv. Har planlagt å ha det i gangen her, når den står for tur til å puseses opp, til sommeren antagelig. Har kikket på noen fliser og må jo si at jeg synes litt røff marmor er det fineste...men altså ikke spesialt billig. Er også usikkert på hvor praktisk det er, for det betyr endel ;) Tror ikke man blir lei av de rutene jeg for in del, har syntes det var nydelig i 10 år sikkert ;) Skal bli spennende¨å se hva du velger ;)

Thea sa...

Synes det er råstilig med sjakkrutede golv.. Øsnker meg set selv når vi etterhvert fåt tatt vårt bad. Må bare overtale gubben først.. Men går jo uansett an å ha det på ett av badene.. Ha en fin helg:)

charm design sa...

gleder meg til å se hvordan det blir.......

MOLLY sa...

Kjempeflotte bad:) Mitt bad kostet TOTALT med flis, murer, rørlegger blandebatteri, innredning, badekar (kostet 7900,00) lys og alt kr. 25 000.-, så det går an å gjøre det billig;) Det dyreste på badet var veggflisen i dusjen:) Hvite fugemasser er kjempeflott, men blir fort gult i en dusj, selv om du er glad i vaskekluten;)

Lykke til, blir spennende:)

Solveig sa...

Hei:)
ville bare stikke innom for å si at du har en kjempe fin og innspirerende blogg! Jeg leser den gjevnlig. Det blir gøy med det nye huset!

Emmas Vita Hus sa...

Hej, visar lite mer bilder av vårt badrum hos mig, välkommen att kika in!

Kram!

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg hadde også lyst på sjakkrutet på badet, men trakk meg mot slutten. Rommet er bare 7kvm så jeg var redd det skulle sluke romfølelsen litt. Jeg skulle ikke ha i sort og hvitt, men brunt og hvitt. Vet ikke om du husker bildene jeg la ut den gang da, men de var i samme farge som de vi har i gangen. Veldig fornøyd med å gå litt på siden der også og velge det brune og hvite litt rustikke fremfor de stramme, blanke sort hvite flisene.

Sikker på badet deres blir flott selv om du må ta hensyn til budsjett. Synes vi kom ganske bra fra det, selv om det ikke kostet skjorta i det hele tatt, for bad og være.

Du er så flink så!
Klem