torsdag 11. februar 2010

Tv-stuen vår


Dette er Tv-stuen vår, den er ca 15 kv meter og skilles fra stuen med en dobbel glassdør.Her inne er det også panelvegger i stedet for tapet som det er i store stuen. Ett stort hvitt gammelt lintøyskap er det plass til helt til høyre her( skimtes så vidt), der er det film, bøker og foto som er arkivert.


Her kan vi jo variere hva som skal få være på utstilling, de gamle bøkene er ett arvet leksikon av min farmor.


Tv-sofaen med hyller over:Her ser du inn mot stuen gjennom den doble glassdørenLille rampegutten vår kjører bilder på sofaen..Det er skikkelig greit med dette rommet som er avdelt fra stuen, man slipper å se på en stor tv inni stor-stuen der vi er, og det ligger slik til at tv stuen er liksom litt i bak-kant.Også er det greit at det kan lukkes igjen når ungene vil se på tv, eller vi har besøk osv.
Også er det koseligere å sitte inni ett litt mindre rom om kvelden etter ungene er sovnet , enn en stooooor stue.

Ha en fin fredag !

14 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-koselig TV-stue!! Helt utrolig at dere har kommet i orden så fort! Alt ser jo så gjennomført og lekkert ut i alle rom!! Huff, vi har bodd i vårt hus i over 2 år nå ... og Tv-stuen er langt fra ferdig. Jeg er nok utrolig treig *smiler*

Ønsker deg en fin ukeslutt!

Klem
Anette:)

Drømmer om drømmehuset sa...

Utrolig koselig tv-stue,å kjempe lurt.
Ha en vidre fin natt.
Klem fra Christina.

Et hus i en hage sa...

Kjempe koselig tv stue!! Vi har en vi også, og det er der vi voksene oppholder seg.. Jeg ser du har flatskjerm, da skal du se hos oss, vi har en god gammeldags tv!! Den er jo bare kjempe stygg,(ler)!! Det blir nok en her snart, og da kan vi nok ikke skjønne at vi ikke gjorde det tidligere!! Ha en fatastisk fredag!!

Christine C sa...

Så deilig og rolig stemning det var i tv-stua deres - og så nydelig innredet; skulle gjerne sunket ned i den sofaen og sett en god film :)

Ha en fin helg!

Norwaystyle sa...

Så fin TV-stue du har, og så lurt det er med eget rom til TV. Her vi bor nå tar TVn all oppmerksomheten i stua når den er påslått, og jeg skulle også ønske den kunne stått i et eget rom. God helg til dere.

små og store drømmer sa...

Koselig :)
Likte at rommene er delt med den store glassdøren.
Praktisk og hyggelig :)

Christine Louise sa...

Sååå flott altså :) Lekker tvstue og nydelig gutt :)

Klem fra meg..

Livs Lyst sa...

Så fiiint det blir!!!

Liv ;O)

interiørinteressert 3barnsmamma sa...

utrolig lurt med egen tv stue som man kan stenge av. var den løsningen slik på de opprinnelige plantegningene?koselig med den hyllen over sofaen syns jeg.

Tove `blogg verden sa...

For en lys og fin tv stue!! Hærlig når alt er helt nytt!!
Ha en flott helg!
Klem Tove

Anno 2009 sa...

Så delikat og innbydende! Smart å lage til et eget rom for TV-stuen, det er det vi håper å få til også.. Nå er TV`n blikkfanget i stuen vår.

Ser du har den "gamle" sofaen i Tv-stuen, har dere kjøpt en ny en til hovedstuen?

Ha en god dag!

Hvit Villa sa...

Å, så kjekt med en adskilt tv-stue! Vakre bilder du har. Riktig god helg til deg og dine :-)

Nina B. sa...

Så flott tv-stue! Perfekt når små barn vil være i nærheten, og foreldre helst vil slippe å høre ;)

Smart med lintøyskapet, og sofaen så jo ut som den var laget for å stå foran en tv!
Et utrolig flott hus dere har bygget altså!

Klem NinaB

Anonym sa...

Hei!!!

Jg har ikke skrevet til deg før, men har vært jevnlig innom deg. Du har jo en så fin stil, gjennomført og koselig! Vi bygger selv hus, og er på evig leting etter tips.... Du har så fine innerdører....jg har tenkt å ha sånne dører, men finner ikke slike med glass som har 8 ruter. Finner bare m 10 ruter og de synes jg ikke blir så fine som de m 8... Har dere heiltre dører? Hvilken levrandør har dere på dører? Jg har sett på Diplomat. Takknemlig for svar :)

Hilsen Ingrid